Uvjeti korištenja

     Uvjeti korištenja

    UPOZORENJE!

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uvjete prije korištenja web stranice „hrvatski-regionalni-proizvodi.hr “ u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Ukoliko odlučite pristupiti kupnji naših proizvoda putem online kupnje (web shop) ili ste ovu web stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu  tada se smatra da ste  upoznati i da ste suglasni sa ovim Uvjetima korištenja, u suprotnom T&MC Servisi d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti.

Ako niste suglasni sa ovim Uvjetima tada nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Ovaj sporazum o uvjetima i pravilima korištenja hrvatski-regionalni-proizvodi.hr  internet trgovine određuje međusobne odnose između Vas kao kupca i tvrtke T&MC Servisi d.o.o. kao prodavatelja.

Kupci trgovine mogu biti sve pravne i fizičke osobe. Registirani korisnici moraju biti punoljetne osobe.

Kupcem se može postati registracijom kao korisnik ili kao gost kupac. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste pravovremeno ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o nastalim promjenama.

T&MC Servisi d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske.

T&MC Servisi d.o.o. obvezuje se na zaštitu podataka kupaca te da će ih koristiti samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svome korisničkom računu i svojim podacima te promjeniti opće podatke i pristupnu lozinku.

T&MC Servisi d.o.o.  obvezuje se na isporuku sukladno traženjima kupaca a sukladno podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu ili prilikom naručivanja proizvoda.

T&MC Servisi d.o.o. zadržava pravo povratka naručene robe (čije se plaćanje vrši pri preuzimanju)  ukoliko njezin preuzimatelj ne bude na navedenoj adresi ili iz nekih razloga ne bude prisutan.

U slučaju nemogućnosti isporuke traženih proizvoda tvrtka T&MC Servisi d.o.o. obvezna je vratiti sva uplaćena sredstva uplatitelju (kupcu) u roku od 7 dana koja je iste položila na račun tvrtke u svrhu kupnje spornih proizvoda.

Kupac ima pravo na povrat robe uz opravdanu reklamaciju e-mailom, telefonski ili pismeno u razdoblju do 24h od trenutka preuzimanja robe. Opravdanim se smatra povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Sve fotografije, slike te sadržaj prikazan na stranicama zaštićen je i T&MC Servisi d.o.o. zadržava jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pismenog dopuštenja tvrtke T&MC Servisi d.o.o. Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki T&MC Servisi d.o.o. te ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu gore navedene tvrtke.

T&MC Servisi d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta korištenja i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom procesa registracije.

Bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na sustav kao i pokušaj lažiranja podataka bit će proslijeđen nadležnim institucijama.

   

Upute Kako kupovati

Na našem web shopu možete kupovati na dva načina:

  • kao kupac gost
  • kao registrirani korisnik

Kupac gost obvezan je izvršiti osnovnu registraciju prilikom procesa naručivanja.
Registrirani korisnik obvezan je izvršiti registraciju odabirom opcije Prijavite se ili ukoliko je prvi put na stranicama , bira opciju Kreirajte račun,  na početnoj stranici.
Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koji su uneseni prilikom registracije, registrirani korisnik može pristupiti svojem korisničkom računu, pravovremeno ažurirati  podatke i time nas obavijestili o nastalim promjenama.
Kupcem može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja.


Proces narudžbe

Registracija
Ukoliko još niste registrirani, možete kreirati korisnički račun klikom na Kreirajte račun ili ukoliko ste registrirani, upisom svoje e-mail adrese i lozinke.
Nakon obavljene prijave u sustav ili registracije možete pristupiti sljedećem koraku - kreiranju Vaše narudžbe.

 

Narudžba

Vraćate se na izbornik Naslovna a zatim su vam na raspolaganju proizvodi u ponudi složeni kroz kategorije proizvoda. Odabirom pojedine kategorije i podkategorije s lijeve strane , ponuda proizvoda Vam se prikazuje s desne strane korisničkog sučelja . Odabirom opcije U košaricu  birate proizvod koji želite kupiti. Tijekom izbora proizvoda, Izabrane proizvode i cijenu možete pratiti kroz Košaricu u gornjem desnom dijelu korisničkog sučelja.Ukoliko ste završili s kupovinom birate Košarica  a zatim link  Blagajna.

Sustav Vas automatski prebacuje na stranicu Blagajna.

U ovom koraku bira se željena metoda dostave i informacije relevantne uz dostavu, način plaćanja narudžbe te ostali poželjni komentari i prijedlozi. 
Na svaki sljedeći korak u procesu narudžbe prelazi se odabirom tipke Nastavite.
Nakon što ste potvrdili narudžbu, na Vašem će se zaslonu pojaviti informacija da je narudžba zaprimljena, dok ćete putem e-maila dobiti istu obavijest o potvrdi s njezinim osnovnim detaljima.
Klikom na Nastavi vratit ćete se na početnu stranicu Internet trgovine.

Sva prava © T&MC Servisi | 2012