Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

T&MC Servisi d.o.o., kao vlasnik web shopa hrvatski-regionalni-proizvodi.hr, ne prodaje, ne iznajmljuje niti na neki drugi način čini raspoloživim bilo kojim trećim pravnim ili privatnim osobama bilo koje osobne podatke koje su im pružili posjetioci na web shopu hrvatski-regionalni-proizvodi.hr.

Pod tom informacijom podrazumijevamo Vaše ime, adresu, broj telefona/telefaksa i e-mail adresu ili druge podatke koji se temeljem važećih propisa smatraju osobnim.
Ova se informacija neće koristiti niti za koji direktan marketing ili samoinicijativne daljnje kontakte osim ako smo Vas prethodno obavijestili o ovakvom mogućem korištenju i ako ste nam prije korištenja informacije na takav način dali svoj izričiti pristanak.
Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni iz baze podataka za slanje promotivnih materijala, nagradnih igara, te drugih zbivanja i promoviranja naših proizvoda. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici T&MC Servisi d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uz Vaš pristanak, T&MC Servisi d.o.o.  će ovu informaciju koristiti za ciljeve kao što su:

  • slanje papirnatih publikacija ili ostale korespondencije
  • slanje e-mailom novosti i promocije (ukoliko korisnik to odabere)
  • dostavljanje robe ili nagrada


Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba.Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zastupnika ili skrbnika.

Suglasnost koju ste nam dali za korištenje Vaših podataka možete naknadno povući u svako doba na način na koji ste nam i dali pravo korištenja.

Ova se politika zaštite privatnosti može povremeno mijenjati.

Primjenjuje se pravo Republike Hrvatske.

Sva prava © T&MC Servisi | 2012